CreditPlus
    RO EN DE

Misiunea CreditPlus

 

 
HOME >> SERVICII >> Consultanta juridica comerciala
 

CONSULTANTA JURIDICA COMERCIALA


DEFINIRE
Pentru a gestiona o afacere profitabila aveti nevoie de un partener experimentat in domeniul juridic comercial. Oferim clientilor nostri servicii complete de asistenta juridica precum: asistenta contractula, asistenta la negocieri, asistenta in dosarele de faliment precum si efectuarea unor modificari/completari la Registrul Comertului, infiintari firme etc.

Beneficii:

    Personalizarea fiecarui contract - Contractele elaborate de CreditPlus vin in intampinarea nevoilor clientului acoperind toate aspectele ce pot aparea in situatia ce trebuie reglementata contractual.

    Know-how-ul CreditPlus - Experienta acumulata de catre echipa CreditPlus in domeniul practicilor creditului comercial si al recuperarii de debite confera o baza solida pentru asigurarea protectiei intereselor de afaceri ale clientilor.

    Evaluarea riscurilor si instrumente de prevenire – orice afacere implica un risc asumat; CreditPlus actioneaza ferm pentru prevenirea si reducerea riscurilor.

    Asistenta la negociere – deciziile luate in timpul negocierilor influenteaza hotarator rezultatul final al afacerii. Accelerarea finalizarii negocierilor, obtinerea unui sistem contractual pragmatic si prevenirea riscurilor, sunt principii fundamentale si standarde de asistenta CreditPlus. 

    Asistenta in executarea contractului (Coaching) – Orice problema care apare pe durata utilizarii contractului va fi rezolvata in timp real. 

    Protejarea intereselor clientului in dosarele de faliment- reprezentarea clientului in fata lichidatorului/administratorului judiciar si a instantei competente, in cadrul adunarilor creditorilor de la deschiderea procedurii de faliment pana la finalizarea acesteia.

 
 
 
 

Membru SEKUNDI
 
- Despre noi
 
- Garantie serviciu profesionist
 
- Partenerii nostri
 
- Parteneri internationali
- Recuperare datorii comerciale
 
- Rapoarte de bonitate
 
- Consultanta comerciala
 
- Servicii de mediere
- Informatii contact
 
- Formular contact
 
 
 
 
         
Copyright CreditPlus - 2013