debite
 
CreditPlus
    RO EN DE

Misiunea CreditPlus

 

 
HOME >> SERVICII >> Rapoarte de bonitate
 

RAPOARTE DE BONITATE

Cel mai important avantaj in societatea de astazi este fara indoiala INFORMATIA. Rapoartele de bonitate oferite de CreditPlus pot face diferenta in contextul mediului de afaceri romanesc intre o afacere profitabila cu un partener viabil si o afacere paguboasa cu un partener neserios. Raportul de credit foloseste date oficiale precum si date neoficiale, profunzimea investigatiilor depinzand doar de dorinta clientului astfel incat dumneavoastra sa luati cele mai bune decizii cu privire la fiecare partener existent sau potential de afaceri.


Beneficii

  Riscuri si riscuri – exista riscul de a vinde unei firma fantoma si riscul de a vinde nejustificat de mult unei companii aparent solvabile; care dintre riscuri sunteti dispusi sa vi le asumati ?

  Informarea – deciziile dumneavoastra de afaceri depind de calitatea informatiilor la care aveti acces, CreditPlus va pune la dispozitie un pachet relevant de date comerciale si financiare.

  Protectia imaginii pe piata – debitorul profesionist alege cu precadere companii neinformate prin prezentarea unor informatii incorecte sau incomplete; raportul de credit va poate dezvalui aspectele ascunse ale unei afaceri

  Selectie - efortul de selectare profesionista a unui partener va va fi recompensat cu un partener profesionist si o afacere profitabila.

 
 
 
 

 
- Despre noi
 
- Garantie serviciu profesionist
 
- Partenerii nostri
 
- Parteneri internationali
- Recuperare datorii comerciale
 
- Rapoarte de bonitate
 
- Consultanta comerciala
 
- Servicii de mediere
- Informatii contact
 
- Formular contact
 
 
 
 
         
Copyright CreditPlus - 2013