CreditPlus
    RO EN DE

Misiunea CreditPlus

 

 
HOME >> SERVICII >> Recuperare datorii comerciale
 

RECUPERAREA DATORIILOR COMERCIALE NATIONALE

Pe cale amiabila

Serviciul de recuperare de datorii comerciale reprezinta activitatea principala a companiei si presupune un complex de proceduri amiabile, constante si progresive avand ca scop plata datoriei in contul creditorului.

Beneficii

  Plata serviciului la rezultat. 
Eficienta serviciilor CreditPlus este garantata prin sistemul: "no win no fee". CreditPlus aplica un comision de succes exclusiv la sumele recuperate in contul clientilor sai.

  Imbunatatirea lichiditatilor intru-un termen scurt
Reintoarcerea creantei in patrimoniul creditorului are ca efect deblocarea unor resurse incerte si imbunatatirea lichiditatilor companiei. Durata medie de lucru a unui dosar nu depaseste 60 de zile.

  Recunoasterea datoriei si clarificarea aspectelor care au stat la baza neplatii.
CreditPlus actioneaza ferm in vederea recunoasterii explicite a debitului, aceasta fiind un pas important, premergator recuperarii efective a creantei. Totodata clarifica prin dialog si negociere orice situatie invocata de creditor sau debitor ce sta la baza diferendului financiar.

  Economisirea timpului, banilor si a resurselor proprii.
Experienta,profesionalismul si modul in care intelegem sa ne desfasuram activitatea nostra va scuteste de plata inutila a oricaror taxe si onorarii oferind solutii si raspunsuri clare intr-un termen scurt problemelor clientilor nostri. Clientul nostru se poate ocupa de activitatile principale ale afacerii sale: resursele proprii – personal, timp, bani, stres – vor fi orientate preponderent spre activitatea curenta. CreditPlus este platit doar la rezultat! 

  Imaginea clientului
Clientul se va bucura pe piata de imaginea unei firme care actioneaza in timp util impotriva rau platnicilor si care nu accepta pierderi din neincasare.

Recuperarea datoriilor pe cale judecatoreasca

     In masura in care nu se realizeaza recuperarea totala sau partial a debitului pe cale amiabila propunem clientilor nostrii solutii individuale de recuperare a datoriilor pe cale procesuala. Aici sunt incluse si actiuni comerciale de drept comun, somatii ori ordonanta de plata dar si actiuni de faliment ori plangeri penale.

De asemenea oferim servicii de asistenta in executarea titlurilor executorii (instrument de plata, hotarari judecatoresti) putand gestiona colaborarea cu executorii judecatoresti pentru recuperarea efectiva a debitelor.

RECUPERAREA DATORIILOR COMERCIALE INTERNATIONALE

     Prin afilierea la asociatia internationala SEKUNDI GROUP putem oferi servicii de recuperare datorii comerciale pe cale amiabila ori procesuala in peste 20 de tari din EUROPA.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati si sa vizitati situl official www.sekundi.eu

 
 
 
 

 
- Despre noi
 
- Garantie serviciu profesionist
 
- Partenerii nostri
 
- Parteneri internationali
- Recuperare datorii comerciale
 
- Rapoarte de bonitate
 
- Consultanta comerciala
 
- Servicii de mediere
- Informatii contact
 
- Formular contact
 
 
 
 
         
Copyright CreditPlus - 2013